HBO GO helyett HBO MAX!

Beállítási segédlet letöltése

 

 

 

Ne dőljön be! Internetes csalók!

Cégünk nem hírdet semilyen nyereményjátékot!
Kiolvassák számítógépéből az Ön Internetszolgáltatóját, így próbálnak bizalmat nyerni, és személyes adatokat kicsalni Öntől.
Ajánlott ezeket az oldalakat azonnal bezárni!

 

 

Tájékoztatjuk Tisztelt Előfizetőinket és a Felhasználókat arról, hogy 2021. június 30-ával a jogszabály erejénél fogva módosulnak az Általános Szerződési Feltételek, valamint a hatályban lévő egyedi előfizetői szerződéseknek az ÁSZF ezen módosítása által érintett részei.

A módosított ÁSZF a szolgáltató honlapján a Letölthető dokumentumok menüpont alatt érhető el.

Az egyedi előfizetői szerződések módosulásáról az előfizetők részére külön értesítés nem kerül megküldésre.

Tájékoztatásul ismertetjük, hogy az előzőekben jelzett módosítások oka az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvénynek az Európai Elektronikus Hírközlési Kódex létrehozásáról szóló irányelv átültetésének kötelezettségével összefüggő jogszabály-módosítás.

 

„Tájékoztatjuk tisztelt Előfizetőinket arról, hogy 2021. június 30. napján jogszabály (25/2020.(XII.21.) NMHH rendelet, „Eszmr.”) erejénél fogva módosulnak az Általános Szerződési Feltételek és amely alapján a Rendelet alkalmazását megelőzően kötött, hatályos, határozott és határozatlan idejű előfizetői szerződések 2021. június 30. napján a jogszabály erejénél fogva módosulnak. A módosulás az internet-hozzáférési szolgáltatás sebességére a Rendeletben előírt új célértékek miatt vált szükségessé. A módosulás következtében a helyhez kötött internet-hozzáférési szolgáltatás vonatkozásában a „kínált sebesség” és a „garantált sebesség” helyett „maximális sebesség”, „minimális sebesség” és „rendes körülmények között elérhető sebesség” minőségi követelmény és célérték került meghatározásra, továbbá az „Egységes Internet Szolgáltatás leíró táblázat helyett” „A” és „B” táblázat kerül alkalmazásra.

A Rendelet alapján újonnan bevezetett célértékekre vonatkozóan a Szolgáltató a célértékek teljesítését vizsgálja és azok teljesítéséért a Rendeletben foglaltak szerint felel.

 

Az Eszmr. (13/2011.(XII.27.) NMHH rendelet) 3. melléklet „A” és „B” táblázatai az egyes díjcsomagoknál, a hatályos ÁSZF 3. sz. mellékletében, valamint a Szolgáltató honlapján érhetőek el.”

 

Tisztelt Ügyfeleink!

 

Ügyfélszolgálatunk telefonon elérhető:

Hétfő: 8-15

Kedd: 8-15

Szerda: 8-16

Csütörtök: 7-19

Péntek: 8-12

 

 

Személyes ügyintézés előzetes időpont egyeztetéssel:

Csütörtök: 7:00-19:00 

 

Szerződéses ügyeit írásban az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy postai úton intézheti el!

 

 

 

 

 

 

Figyelem!

2021 május 3. után nem elérhető hálózatunkon analóg TV szolgáltatás!

 

 

 „A digitális oktatással érintett családokat segítő intézkedésekről” című rendelet arról határoz, hogy „a helyhez kötött internet hozzáférési szolgáltatás 30 napra ingyenesen vehető igénybe a köznevelésben és a szakképzésben, nappali rendszerű nevelés-oktatásban és szakmai oktatásban elrendelt tantermen kívüli digitális munkarendben működő középfokú iskolával fennálló jogviszonyra tekintettel.”

Ennek igényléséhez szükséges a diákigazolvány másolata (foto), vagy iskolalátogatási igazolás, valamint az előfizető pontos adatainak (név, lakcím) eljuttatása az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.